11/19/2007

Vanhan kauden raunioilla

Kaatunutta kautta ei enää tässä vaiheessa tarvitse surra, sillä syksyn tummuus vaihtui viimeisen viikon aikana jo reilusti talven puolelle. Lunta alkaa olla sen verran, että kovimmat hihhul..hiihtäjät ovat jo kokeilleet muutakin kuin Kontiolahden hilelatua. Eikä se tuota juoksupuoltakaan haittaa, että poluilla on vähän lunta varmistamassa, että viaton lenkkeilijä ei turhaan näe jäisiä kohtia.

Uuden kauden rakentaminen aloitetaan rauhallisesti monipuolisin, kuntopohjaa ja turnauskestävyyttä luovin harjoituksin. Jotkut kerkisivätkin käydä Tampereen KeparDin järjestämässä sählyturnauksessa kokeilemassa oliko viikossa turnauskestävyyttä kertynyt riittävästi. No eihän sitä ollut. Parempi olikin siis palata Joensuuhun pohtimaan josko sitten ens kaudel.

Tulevana keskiviikkona Jossia hengästytetään palloilukeitaalla, vai mikä lie onkaan, hohtokeilauksen merkeissä. Katsotaan sitten jälkeenpäin kuka on saanut kuulan kalloonsa ja ketkä kaatuneet keilojen ohella. Keskiviikkona muuten viihdevastaavamme täyttää vuosia, näin niinkun vinkkinä..

Mikäli et ole vielä tehnyt seuraavaa, niin tee se nyt. Käy ostamassa lippu kotiteollisuuden keikalle perjantaina Nightissa. Siellä nimittäin tulemme näkemään varsin kunnioitettavan määrän tuttuja kasvoja, sekä tietysti erittäin hyvää rock-musiikkia. PJ:n lippu on muuten vielä Tampereen seudulla, toivottavasti selviää tänne asti. "Kuriiripostin lähettejä on kuulemma tulossa ainakin kaksin kappalein. Lipun ottaisin mieluummin yhtenä." Niin joo ja täyttää se PJ:kin vuosia, perjantaina, näin niinkun vinkkinä..

Yhteisharjoittelua tällä viikolla on tarjolla ainakin normi-aamureenien verran. Sekä torstaina yösuunnistusta Pärnällä. Eiköhän jotain muutakin.

Ei kommentteja: