11/26/2007

105 kunnian päivää

Kansalaiset - medborgare!

Niin varmasti kuin Pielinen jäätyy, niin totta kuin on talven tulo, yhtä varmasti lähenee tuo jokavuotinen koitos, joka 105 auringonkiertoa kestää. Helpolla se ei kansalaisiaan päästä, yhtään tuskatonta hetkeä ei tule olemaan. Mutta vaikka vastamäki tuntuu päättymättömältä, vaikka vihollinen seireenilauluillaan houkuttelee lankeamukseen, on meidän isiemme työn kunniaksi pidettävä ryhti suorana ja katse ylväänä. Päätä ei alas paina tuisku eikä tuuli, ei nöyryytä paukkuva pakkanen. Pelkäämättä kuljemme eteenpäin, epäröimättä täytämme tehtävämme!Sotilaat, ystävät, toverit! Ottakaamme haaste vastaan jälleen kerran ja lähtekäämme mukaan taisteluun! Tipaton Talvisota on jo porteilla, uudet 105 kunnian päivää kestettävänä. Rohkaise mielesi ja värväydy mukaan taistelujoukkoihin!

En pane miekkaani tuppeen ennen kuin Talvisota on voitettu, en lepää ennen kuin Jano on kukistettu. Herra suojelkoon kotejamme, Herra suojelkoon rakasta Isänmaatemme!


Ylipäällikkö


Tipaton Talvisota: taistelijat saavat nauttia 30.11.2007 - 13.3.2008 kello 11 korkeintaan sellaisia alkoholijuomia, joiden ostaminen on sallittu alaikäisillekin (esim. I-olut, täysmaito ja Molotowin coctail). Mikäli taistelija kaatuu ennen sodan loppumista, on hän velvollinen ostamaan 0,7-litran viskipullon jokaiselle vielä hengissä olevalle urhealle sotilaalle. Kaatumisen hinnasta voidaan tosin tehdä vielä lievennyksiä, ehdotuksia otetaan vastaan keskustelupalstalla. Osallistumissitoumukseksi riittää ilmoitus osallistumisesta Jossittelua-keskustelupalstalla.

P.S. Ei se mukanaolo vaan kaatuminen. Kukaan muu paitsi Kontkanen ei ole selvittänyt sotaa kaatumatta.

Ei kommentteja: