1/28/2008

Vuokatinvaaran juurella


Tiistaista sunnuntaihin satunnainen otos jossilaisia vietti laatuaikaa Kainuun maakunnassa Vuokatinvaaran juurella. Tarkotuksena oli harrastaa hiihtelyä ja muita liikunnallisia aktiviteetteja. Valkoinen lumipeite oli kuin tilauksesta peittänyt alleen vaaran maisemat, mikä teki ulkoilusta varsin miellyttävää. Vaikka olosuhteet olivatkin kohdallaan, ylilyönteihin ei sorruttu lukuunottamatta yhtä Suomenhevosen vetämää 3h:n "kevyttä" pk-lenkkiä.

Urheilun vastapainoksi oli tarjolla hilpeää yhdessäoloa ja muita elämän pikkunautintoja. Päiviä piristivät mm. uunituoreet pullat ja Kummelit. Tuskin saunankaan lämpö missään vaiheessa pääsi laskemaan muiden huoneiden tasolle, sen verran tiheään se keräsi vieraita.

Rohkeimmat puhuivat jopa perinteestä, joka jatkuisi tulevina vuosina...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö aina ottaa sitä alkohoolia?

Anonyymi kirjoitti...

Suomenhevonen (tiedot Wikipedia)

”Suomenhevoset ovat pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä ja niitä kehutaan yhteistyöhaluisiksi, rauhallisiksi ja nöyriksi”

”Suomenhevosen jalostussuuntia ovat mm. juoksija (J-suunta) ja työhevonen (T-suunta)”

Voittoisien mäkivetojen ja reipasvauhtisten hiihtojen myötä vahvistuis käsitys täysverisestä työhevosesta. Tänään kavioita katsellessa tuli mieleen, että tässä säkäkorkeutta (180cm) hätyyttelevässä valioyksilössä on myös hiukan J-suuntaa.

Suomenhevonen noudattaa Anttolan Urheilijoiden linjaa: treenitouhut+ juomatouhut=kehittävä kokonaisrasitus.

Suomenhevonen nauttii lumitöistä ja kuumasta pullasta.

0150 kirjoitti...

Joensuulaisittain rohkea veto lähteä leireilemään tammikuussa Vuokattiin. Ehkä aiempien (KR:n) ulkomaanleirien kokemuksista on opittu, että löytyy sitä lunta tosiaan lähempääkin.