1/09/2008

Kultapossukerho kokoontui...

...nimittäin ruokailun merkeissä Amarillon puolella. Ohessa keskusteltiin johtokunnan asiaa ja asiattomuuksia, niin päivää polttavista maailmanpelastusaiheista, kuin päivänvalolta piilossa pysyvistä asioista. Tarkempaa faktaa julkistettaneen sitten mañana.

No kerrotaan nyt jotain:

Oleellisimpana antina voidaan tässä vaiheessa paljastaa jo varmistunut Laskiaisrieha, jota vietetään Runebergin ja Laiskiaisen, vai mikä lie se nyt onkaan, päivänä tiistaina 5.2. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä, mutta tässä vaiheessa päivämäärä on syytä merkitä isolla kädellä ja kynällä kalenteriin. Kyseinen päivä päättyy skarppina Skarppiin, mutta yön tummina tunteina voidaan toki vilkaista onko tunnelma laskussa myös BeRockin puolella, joka tosin tiistaisin taitaa olla suljettu.

On myös todennäköistä, että lähikuukausina vaatetukseemme tulee muutoksia, johtokunta nimittäin tilasi koko porukalle suuren muodonmuutoksen. Siitä(kin) lisää myöhemmin.

Jos-Cuppia juostaneen taas ens kauel, korjaan viikol.

Karkauspäivälle kehitetään settiä. Ehkä. Ja jos sitten ei niin maaliskuun puolella senkin edestä, otetaan nimittäin tuplana. Esimerkiksi 9. maaliskuuta 1900 Saksassa naiset vaativat oikeutta osallistua yliopistojen pääsykokeisiin. Tätähän voitaisiin juhlistaa.

Jossain vaiheessa varmasti katotaan äNHooäLlää ja tummennellaan.

Opintotuesta muuten höylättiin eilen ylimääräiset pois kuleksimasta. Olishan sitä voinut ottaa sen halpis-buffetinkin..

Ja hei, jos haluutte seuraa reeneihin niin ottakaa rohkeasti yhteyttä muihin - sähköpostilla, vieraskirjalla, sillä "mesellä" tai vaikka perinteisesti raapustetulla kirjeellä.

Katsellahan,
Pj

Ei kommentteja: