1/15/2008

Räkää poskelle

Vaikkakaan JOS ei tue kilpailullisten tavoitteiden asettamista, niin JOS-asettaa silti Metsäylioppilaiden järjestämään 12h räkäposkella-hiihtoon joukkueen. Vahvistamattomien huhujen mukaan viivalle on tällä hetkellä ilmoittautunut ainakin viisi muuta joukkuetta. Kyseinen maratonhiihto järjestetään 20.2, joten valmistautumisaikaa on riittävästi.

Nyt onkin syytä jokaisen enemmän tai vähemmän vannoutuneen suunnistavan hiihtäjän laitettava Rexin sinistä suksien pohjaan ja testattava lähipurtsilla onko luisto kohdallaan. Laskutestit järjestetään ainakin laskiaistiistaina 5.2. Katsotaan sitten kenellä luistaa ja kenellä ei.

Rankka takaisku joukkueen materiaaliin koettiin jo ennen JOS:n joukkueen ilmoittautumista. Vähistä hiihtosuunnistajista yksi, tällä hetkellä Lapissa H-P:n, Sarin ja Emman kanssa leireilevä Leiska Leinonen, myi itsensä, suksensa, sauvansa, siteensä ja piponsa Metsätieteilijöiden ensimmäisen vuosikurssin joukkueeseen. Seuraamme lumitilanteen kehittymistä mielenkiinnolla. Voihan se olla, että hiihdosta muodostuukin varsinainen juoksukilpailu, kuten on toistaiseksi vahva uhka käydä myös Itä-Suomen ylpeydelle, Oltermanni-viestille.

Ei kommentteja: